brendan croker & bruno deneckere

dinsdag, 6 november, 2018 - 21:00

Leven en Blues van Brendan en Bruno.

Deze Twee Hele Grote Heren grasduinen voor u in beider repertoire, aangevuld met traditionals, liedjes die we niet mogen vergeten. Een must dus voor elke muziekliefhebber.

Brendan Croker is vooral bekend van z’n deelname aan de gelegenheidsgroep Notting Hillbillies (met daarin ook Mark Knopfler). Hij wordt in z’n beginjaren wel vergeleken met Ry Cooder.
Van zijn hand verscheen een reeks albums met zeer gevarieerde composities, kruisbestuivingen tussen pop en andere genres als country, folk, soul en blues. Bovendien voorzien van een mooi gepolijste instrumentatie en gedragen door de warme stem van Croker. 

Bruno Deneckere is in België niet de minste, een muzikant van de bovenste plank en wat hij uitstraalt is van tijdloze klasse. Niet louter als songsmid, maar vooral als bezieler van zijn eigen oeuvre, dat ondertussen als behoorlijk omvangrijk kan worden omschreven. Bruno brengt een aparte mix van country, blues en folkinvloeden, gezegend met een stem van fluwelen schuurpapier en een podiumuitstraling die er toe doet.

Brendan:
http://www.brendancroker.com/
https://www.youtube.com/watch?v=vsLogdr4Lo4
http://www.popstukken.nl/interview/brendan-croker-goed-bevriend
https://www.youtube.com/watch?v=FjMtxF6B630

Bruno:
http://users.telenet.be/brunodeneckere/index.html
https://open.spotify.com/album/3Vsfik0jZtch8uLdHr0Lnl
https://www.youtube.com/watch?v=jsT5dA1YXQU

Den Hopsack is uitzonderlijk open op dinsdag voor dit bijzondere concert. De inkom is zoals altijd gratis, je kunt je appreciatie laten blijken door een bijdrage in 'den hoed'.